ΑνακοινώσειςΤελετή Αγιασμού στο νέο κτίριο της ΔΕΥΑΔΔ στη Χαλάστρα

01/03/2021

Σε μια σεμνή τελετή λόγω μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο νέο κτίριο της ΔΕΥΑΔΔ στη Χαλάστρα παρουσία του δημάρχου Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη.

«Η ανασυγκρότηση της επιχείρησης με σκοπό την βελτίωση των παροχών της προς τον Πολίτη είναι μια προτεραιότητα που έχουμε αρχίσει να δρομολογούμε. Η ΔΕΥΑΔΔ ήταν μια προβληματική και ζημιογόνα επιχείρηση. Στόχος μας είναι να μειώσουμε το χρέος των 14 εκατομμυρίων ευρώ που βρήκαμε και να στελεχώσουμε κατάλληλα την επιχείρηση ώστε να υλοποιήσει τον σχεδιασμό για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών στην ύδρευση και στην αποχέτευση  για την βελτίωση των παροχών προς τους πολίτες. Είναι πάγιο αίτημα μου προς τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΔΔ είναι να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την ποιότητα των υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών» τόνισε ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο δήμαρχος Δέλτα υπογράμμισε ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας αποκέντρωσης των υπηρεσιών που επιχειρείται, έχει ήδη ληφθεί απόφαση ώστε ο αύλειος χώρος του νέου κτιρίου της ΔΕΥΑΔΔ να χρησιμοποιηθεί για να φιλοξενήσει έναν σταθμό οχημάτων της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας για να γίνεται η αποκομιδή απορριμμάτων των δημοτικών ενοτήτων Χαλάστρας και Αξιού με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔΔ Σπύρος Σταματάκης ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την υποστήριξη και τη στενή συνεργασία με την ΔΕΥΑΔΔ και τόνισε ότι με τη βοήθεια του διοικητικού συμβουλίου και των εργαζομένων έχει αρχίσει η νέα εποχή της επιχείρησης με σκοπό το όφελος των δημοτών σε όλο το δήμο Δέλτα.

Στην τελετή του αγιασμού έδωσαν το παρόν οι αντιδήμαρχοι καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης, Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Χρύσα Γεωργιάδου, Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας Φάνης Αλμπάνης, Χαλάστρας Αχιλλέας Χαντές, ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Βαλάρης, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Χαλάστρας Μαρία Παπαδημητρίου, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΔΔ Κωνσταντίνος Δουσδαμπάνης και αντιπροσωπεία εργαζομένων στη ΔΕΥΑΔΔ.

Κάνοντας κλικ εδώ μεταφέρεστε από το περιβάλλον της ΔΕΥΑΔΔ στο περιβάλλον της YDATA.eu. Πάροχος της πλατφόρμας είναι η OTS ΑΕ (περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα ots.gr). Μέσα από την ιστοσελίδα της YDATA.eu έχετε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής του λογαριασμού σας.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
Η χρησιμοποίηση των παραπάνω δυνατοτήτων της YDATA.eu συνεπάγεται επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η ΔΕΥΑΔΔ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διαφύλαξη της νομιμότητας της επεξεργασίας και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων που διενεργούνται από αυτή και δεν ευθύνεται για την επεξεργασία που εκτελείται εφόσον μεταβείτε στο περιβάλλον της YDATA.eu.