Εξόφληση Λογαριασμών

Για την εξόφληση κάποιου λογαριασμού ή για την πληρωμή ποσού δόσεων απαιτείται ο κωδικός πληρωμής . Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής :

1. Στην έδρα της Επιχείρησης (10 χλμ. Επαρχιακής Οδού Χαλάστρας – Σίνδου, 57300) με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω τερματικών POS
2. Μετάβαση σε τράπεζα
3. Με την χρήση web-banking
4. Απο την εφαρμογή YDATA.EU (www.ydata.eu)
5. Μετάβαση σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα για πληρωμή λογαριασμών.
6. Μετάβαση σε όλα τα καταστήματα ΟΠΑΠ μέσω του συστήματος πληρωμών της Tora, χωρίς αναμονή, με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, 7 ημέρες την εβδομάδα και με τη δυνατότητα πληρωμής είτε με μετρητά, είτε με τη χρήση καρτών Visa/MasterCard (Προπληρωμένη/Χρεωστική/Πιστωτική).

Κάνοντας κλικ εδώ μεταφέρεστε από το περιβάλλον της ΔΕΥΑΔΔ στο περιβάλλον της YDATA.eu. Πάροχος της πλατφόρμας είναι η OTS ΑΕ (περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα ots.gr). Μέσα από την ιστοσελίδα της YDATA.eu έχετε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής του λογαριασμού σας.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
Η χρησιμοποίηση των παραπάνω δυνατοτήτων της YDATA.eu συνεπάγεται επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η ΔΕΥΑΔΔ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διαφύλαξη της νομιμότητας της επεξεργασίας και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων που διενεργούνται από αυτή και δεν ευθύνεται για την επεξεργασία που εκτελείται εφόσον μεταβείτε στο περιβάλλον της YDATA.eu.