Υποβολή Βλάβης Ηλεκτρονικά

α. Σε περίπτωση που αντιληφθείτε διαρροή στο δίκτυο ύδρευσης ή κάποια βλάβη σε οποιοδήποτε σημείο του υδρευτικού και αποχετευτικού συστήματος, ειδοποιήστε αμέσως τη Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ στα παρακάτω τηλέφωνα (όλο το 24ωρο):
⦁ 2316021480-481

β. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα για να υποβάλλετε τυχόν βλάβη ηλεκτρονικά. Το προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. θα σας εξυπηρετήσει το ταχύτερο δυνατόν.


    Παρακαλούμε όπως διαβάσετε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων πριν την αποστολή των στοιχείων σας.

    Κάνοντας κλικ εδώ μεταφέρεστε από το περιβάλλον της ΔΕΥΑΔΔ στο περιβάλλον της YDATA.eu. Πάροχος της πλατφόρμας είναι η OTS ΑΕ (περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα ots.gr). Μέσα από την ιστοσελίδα της YDATA.eu έχετε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής του λογαριασμού σας.
    Η Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
    Η χρησιμοποίηση των παραπάνω δυνατοτήτων της YDATA.eu συνεπάγεται επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η ΔΕΥΑΔΔ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διαφύλαξη της νομιμότητας της επεξεργασίας και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων που διενεργούνται από αυτή και δεν ευθύνεται για την επεξεργασία που εκτελείται εφόσον μεταβείτε στο περιβάλλον της YDATA.eu.