Έργα

Δεκαετίες τώρα, πέρα από την Περιβαλλοντική υποβάθμιση, οι κάτοικοι της Δ.Ε Αξιού ταλαιπωρούνται από την έλλειψη υποδομών αναφορικά με το αποχετευτικό δίκτυο αλλά και την αδιάλειπτη και απρόσκοπτη παροχή επαρκούς ποσότητας και κατάλληλης ποιότητας πόσιμου νερού. Η διοίκηση του δήμου Δέλτα με το νέο έργο του αποχετευτικού δικτύου στην περιοχή και με το σχεδιασμό για την άμεση υδροδότηση των κοινοτήτων με πόσιμο νερό από τις δεξαμενές της ΕΥΑΘ, επιλύει οριστικά τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο.

1. Δίκτυο Αποχέτευσης Δ.Ε Αξιού

2. Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων [ΕΕΛ] Χαλάστρας

Η εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων της Χαλάστρας, εντάσσεται χωρικά στην ΝΑ απόληξη του ομώνυμου οικισμού.
Το έργο μετά την ολοκλήρωση του το 2008 λειτούργησε αποσπασματικά μέχρι το 2014 όπου και αφέθηκε στην τελική παύση της λειτουργίας του.
Για τη Νέα ΔΕΥΑ του Δήμου Δέλτα τέθηκε ως πρώτη προτεραιότητα η ανακατασκευή, η αντικατάσταση τμημάτων της κατεστραμμένης υποδομής η επαναλειτουργία και η από τούδε και στο εξής η αγαστή, απρόσκοπτη και ορθολογική λειτουργία της Υποδομής.
Πρόκειται μόνο για την αρχή…

Κάνοντας κλικ εδώ μεταφέρεστε από το περιβάλλον της ΔΕΥΑΔΔ στο περιβάλλον της YDATA.eu. Πάροχος της πλατφόρμας είναι η OTS ΑΕ (περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα ots.gr). Μέσα από την ιστοσελίδα της YDATA.eu έχετε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής του λογαριασμού σας.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
Η χρησιμοποίηση των παραπάνω δυνατοτήτων της YDATA.eu συνεπάγεται επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η ΔΕΥΑΔΔ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διαφύλαξη της νομιμότητας της επεξεργασίας και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων που διενεργούνται από αυτή και δεν ευθύνεται για την επεξεργασία που εκτελείται εφόσον μεταβείτε στο περιβάλλον της YDATA.eu.