ΑνακοινώσειςΣε χρόνο ρεκόρ η αποκατάσταση της βλάβης στη Νέα Μαγνήσια

31/03/2021

Άμεση ήταν η αποκατάσταση της βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης της ΔΕΥΑΔΔ στη Νέα Μανγησία. Η προγραμματισμένη διακοπή νερού που είχε οριστεί για τις 14:30 χθες, Τρίτη 30 Μαρτίου διήρκησε λίγα μόλις λεπτά χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των συνεργείων της ΔΕΥΑΔΔ που κατάφεραν να αποκαταστήσουν τη βλάβη σε χρόνο ρεκόρ. Η υδροδότηση σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις της Νέας Μαγνησίας αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 15:00. Η τεχνογνωσία των υπαλλήλων της ΔΕΥΑΔΔ είναι πλέον σε υψηλό επίπεδο που επιτρέπει τις στοχευμένες παρεμβάσεις και την άμεση αποκατάσταση ορισμένων βλαβών.

Κάνοντας κλικ εδώ μεταφέρεστε από το περιβάλλον της ΔΕΥΑΔΔ στο περιβάλλον της YDATA.eu. Πάροχος της πλατφόρμας είναι η OTS ΑΕ (περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα ots.gr). Μέσα από την ιστοσελίδα της YDATA.eu έχετε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής του λογαριασμού σας.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
Η χρησιμοποίηση των παραπάνω δυνατοτήτων της YDATA.eu συνεπάγεται επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η ΔΕΥΑΔΔ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διαφύλαξη της νομιμότητας της επεξεργασίας και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων που διενεργούνται από αυτή και δεν ευθύνεται για την επεξεργασία που εκτελείται εφόσον μεταβείτε στο περιβάλλον της YDATA.eu.