ΑνακοινώσειςΟ Σ.Σταματάκης αναλύει στόχους της διοίκησης της ΔΕΥΑΔΔ (BINTEO)

13/04/2021

Οι προτεραιότητες της νέας διοίκησης της ΔΕΥΑΔΔ, οι εξελίξεις στο θέμα της υδροδότησης της δημοτικής ενότητας Αξιού, η επαναλειτουργία του βιολογικού καθαρισμού της Χαλάστρας και η βελτίωση των υποδομών του δικτύου  ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν στη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔΔ Σπύρος Σταματάκης στον δημοσιογράφο του Euro TV Αλέξανδρο Φερραίο.

Κάνοντας κλικ εδώ μεταφέρεστε από το περιβάλλον της ΔΕΥΑΔΔ στο περιβάλλον της YDATA.eu. Πάροχος της πλατφόρμας είναι η OTS ΑΕ (περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα ots.gr). Μέσα από την ιστοσελίδα της YDATA.eu έχετε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής του λογαριασμού σας.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
Η χρησιμοποίηση των παραπάνω δυνατοτήτων της YDATA.eu συνεπάγεται επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η ΔΕΥΑΔΔ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διαφύλαξη της νομιμότητας της επεξεργασίας και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων που διενεργούνται από αυτή και δεν ευθύνεται για την επεξεργασία που εκτελείται εφόσον μεταβείτε στο περιβάλλον της YDATA.eu.