ΑνακοινώσειςΜέτρα ασφαλείας περί μη εξάπλωσης Κορονοϊού

28/04/2021

Σχετικά με την ασφάλεια των πολιτών και των μέτρων που ήδη εφαρμόζουμε για την μη εξάπλωση του Κορονοϊού (Εξυπηρέτηση καταναλωτών ύδρευσης-αποχέτευσης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, Σίνδος-Χαλάστρα-Κύμινα-Διαβατά-Καλοχώρι, ΜΟΝΟ με τηλεφωνικά ραντεβού ή ηλεκτρονικά, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι επιπλέον, μετά και την έκδοση της ΚΥΑ Δ1Α /ΓΠοικ.2630 1686, οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Δήμου Δέλτα (διοικητικό, τεχνικό προσωπικό και συνεργεία), υποβάλλονται σε Self test κάθε εβδομάδα.

 

Κάνοντας κλικ εδώ μεταφέρεστε από το περιβάλλον της ΔΕΥΑΔΔ στο περιβάλλον της YDATA.eu. Πάροχος της πλατφόρμας είναι η OTS ΑΕ (περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα ots.gr). Μέσα από την ιστοσελίδα της YDATA.eu έχετε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής του λογαριασμού σας.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
Η χρησιμοποίηση των παραπάνω δυνατοτήτων της YDATA.eu συνεπάγεται επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η ΔΕΥΑΔΔ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διαφύλαξη της νομιμότητας της επεξεργασίας και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων που διενεργούνται από αυτή και δεν ευθύνεται για την επεξεργασία που εκτελείται εφόσον μεταβείτε στο περιβάλλον της YDATA.eu.