ΑνακοινώσειςΠαγκόσμια Ημέρα Ελέγχου των Υδάτων

18/09/2021
Το νερό είναι απολύτως απαραίτητο για την ανθρώπινη ζωή και κάθε μορφή ζωής που γνωρίζουμε ότι απαιτεί να υπάρχει. Αλλά το νερό είναι επίσης ένας καθολικός διαλύτης, που συλλέγει όλα τα στοιχεία του περιβάλλοντός του και από εκεί το μεταφέρει απευθείας στα σπίτια και τα σώματά μας. Η Ημέρα Παρακολούθησης του Νερού καθιερώθηκε για να ενθαρρύνει και να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους πώς να παρακολουθούν τα συστατικά του νερού στην τοπική τους περιοχή. Η ρύπανση των υδάτων είναι ένα σοβαρό πρόβλημα και η μάθηση για το πώς να εντοπίζετε, να φροντίζετε και να προλαμβάνετε είναι πιο σημαντική κάθε χρόνο που περνά.
Η Ημέρα Παρακολούθησης του Νερού στοχεύει στην ανάπτυξη της δημόσιας συμμετοχής και ευαισθητοποίησης σχετικά με την προστασία των υδάτινων πόρων σε όλο τον κόσμο, διασφαλίζοντας ότι οι πολίτες έχουν την εξουσία να διενεργούν τυπική παρακολούθηση των τοπικών υδάτινων πόρων τους.
Η Παγκόσμια Ημέρα Παρακολούθησης του Νερού συμμετέχει σε όλες τις ηλικίες, στην παρακολούθηση της κατάστασης των τοπικών ποταμών, ρυακιών, εκβολών και άλλων υδάτινων σωμάτων.