ΑνακοινώσειςΠρομήθεια Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ)

10/12/2021

Προμήθεια Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ)

Στα πλαίσια της ασφάλειας του προσωπικού αλλά και του σημαντικού αριθμού πολιτών που εξυπηρετούνται καθημερινά από την Επιχείρηση, η ΔΕΥΑ Δήμου Δέλτα προμηθεύτηκε Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή (CPR/AED).

Ακολούθως πραγματοποίησε και την απαιτούμενη εκπαίδευση των υπαλλήλων  της στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και της χρήσης του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (CPR/AED), από εξειδικευμένους και αναγνωρισμένους εκπαιδευτές στον τομέα.

Το πρόγραμμα Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης & Αυτόματης Εξωτερικής Απινίδωσης είναι κατάλληλα σχεδιασμένο έτσι ώστε καθένας να είναι σε θέση να διαπιστώσει την απώλεια αναπνοής σε θύμα και να ανταποκριθεί έγκαιρα εφαρμόζοντας την τεχνική της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης.

 

 

Κάνοντας κλικ εδώ μεταφέρεστε από το περιβάλλον της ΔΕΥΑΔΔ στο περιβάλλον της YDATA.eu. Πάροχος της πλατφόρμας είναι η OTS ΑΕ (περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα ots.gr). Μέσα από την ιστοσελίδα της YDATA.eu έχετε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής του λογαριασμού σας.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
Η χρησιμοποίηση των παραπάνω δυνατοτήτων της YDATA.eu συνεπάγεται επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η ΔΕΥΑΔΔ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διαφύλαξη της νομιμότητας της επεξεργασίας και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων που διενεργούνται από αυτή και δεν ευθύνεται για την επεξεργασία που εκτελείται εφόσον μεταβείτε στο περιβάλλον της YDATA.eu.