ΑνακοινώσειςΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΥΜΙΝΩΝ – Ν. ΜΑΛΓΑΡΩΝ

14/04/2022
Μεταμεσονύκτιες ώρες της 12ης Απριλίου 2022, ο Βιολογικός Κυμίνων – Ν. Μαλγάρων παραβιάστηκε από αγνώστους παρά τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας.
Αφαιρέθηκαν καλώδια χαλκού και μεταλλικά αντικείμενα από τις υφιστάμενες εν λειτουργία υποδομές, ενώ προκαλέστηκαν και εκτεταμένες φθορές στην εγκατάσταση. Η συνολική ζημία στην εγκατάσταση κοστολογείται σε χιλιάδες ευρώ.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. ενημέρωσε άμεσα όλες τις εποπτεύουσες και διωκτικές αρχές.

Κάνοντας κλικ εδώ μεταφέρεστε από το περιβάλλον της ΔΕΥΑΔΔ στο περιβάλλον της YDATA.eu. Πάροχος της πλατφόρμας είναι η OTS ΑΕ (περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα ots.gr). Μέσα από την ιστοσελίδα της YDATA.eu έχετε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής του λογαριασμού σας.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
Η χρησιμοποίηση των παραπάνω δυνατοτήτων της YDATA.eu συνεπάγεται επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η ΔΕΥΑΔΔ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διαφύλαξη της νομιμότητας της επεξεργασίας και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων που διενεργούνται από αυτή και δεν ευθύνεται για την επεξεργασία που εκτελείται εφόσον μεταβείτε στο περιβάλλον της YDATA.eu.