Νέα σχολική χρονιά – Μήνυμα Προέδρου & Διοικητικού Συμβουλίου ΔΕΥΑΔΔ

11/09/2024

Αγαπητοί συμπολίτες,

 

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εκ μέρους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης, σας μεταφέρουμε τις θερμότερες ευχές προς όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς για μια εποικοδομητική και δημιουργική χρονιά. Η εκπαίδευση αποτελεί το θεμέλιο της κοινωνίας μας και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να συνεισφέρουμε έμμεσα στην ευημερία της μέσω της ευθύνης που έχουμε για τη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος που ευνοεί την ανάπτυξη και τη μάθηση.

Η παιδεία είναι το θεμέλιο για το μέλλον μας. Από τη δική μας πλευρά, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εξασφαλίζουμε τις καλύτερες συνθήκες για τους μαθητές μας, ώστε να μπορούν να αφοσιωθούν στα μαθήματά τους απερίσπαστοι.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης, ως θεματοφύλακας ενός τόσο πολύτιμου αγαθού, όπως το νερό, έχει ως κύριο στόχο να στηρίξει την κοινότητα, και ιδιαίτερα τα σχολεία μας, παρέχοντας καθαρό και ασφαλές νερό για όλους.

Στο πλαίσιο αυτό, θέλουμε να τονίσουμε τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης νερού και να ενημερώσουμε το κοινό για τα νέα δεδομένα που αφορούν τη διαχείριση των υδάτινων πόρων στην περιοχή μας. Υιοθετούμε σύγχρονες τεχνολογίες και μεθόδους διαχείρισης, με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας και της επάρκειας του νερού για όλους.

Το νερό είναι ένας πολύτιμος πόρος και η προστασία του αποτελεί ευθύνη όλων μας. Σας καλούμε να συμβάλλετε ενεργά στη μείωση της σπατάλης και να ακολουθείτε τις οδηγίες που εκδίδουμε τακτικά για την ορθολογική χρήση του.

Σας ευχόμαστε μια δημιουργική και σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη για να επιτύχετε κάθε στόχο σας. Η ΔΕΥΑΔΔ θα είναι πάντα δίπλα σας, στηρίζοντας κάθε σας βήμα.

Ας κάνουμε τη φετινή σχολική χρονιά την αφετηρία για έναν ακόμα πιο υγιή και βιώσιμο τρόπο ζωής.

 

Ο Πρόεδρος ΔΕΥΑΔΔ Σπυρίδων Σταματάκης & το Διοικητικό Συμβούλιο