Μήνυμα Προέδρου

Φίλες και φίλοι συνδημότες,

Η πρόσβαση στο πόσιμο νερό είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας. Η παροχή, επαρκούς ποσότητας και κατάλληλης ποιότητας νερού, όπως ορίζεται από τις οδηγίες της Ε.Ε αποτελεί για όλους εμάς, τους ανθρώπους της ΔΕΥΑΔΔ,  πρωταρχικό μας μέλημα και θεμελιώδη υποχρέωση προς τους κάτοικους του Δήμου μας.

Κλείνοντας τον πρώτο χρόνο στη διαχείριση της Δημοτικής Επιχείρησης, ο απολογισμό μας φέρει θετικό πρόσημο καθώς, με προσήλωση από την πρώτη στιγμή  στους στόχους μας, καταφέραμε να εξυγιάνουμε σε σημαντικό βαθμό, μια βραδυκίνητη προβληματική δομή,  βάζοντας τις βάσεις για ένα περιβάλλον ασφάλειας, σταθερότητας με αναπτυξιακές προοπτικές για την επιχείρηση, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον πολίτη και την τοπική κοινωνία.

Οργανώσαμε ένα νέο χώρο, με σύγχρονες και λειτουργικές υποδομές και μέσα από μια σειρά στοχευμένων δράσεων και παρεμβάσεων, δουλεύουμε μεθοδικά για να αναβαθμίσουμε την επιχείρηση, σε οργανωτικό  λειτουργικό, επιχειρησιακό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο υποδομών, ώστε να προστατεύουμε τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον με τρόπο αποτελεσματικό και αειφόρο.

Επιπλέον, η  ΔΕΥΑΔΔ αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες για διεύρυνση του ανθρώπινου δυναμικού της,  έχει οργανώσει σε ικανοποιητικό βαθμό τις υπηρεσίες  της και συνεχίζει μια προσπάθεια στελέχωσης με επιστημονικό και όχι μόνο προσωπικό, προκειμένου να παρέχει στους δημότες υπηρεσίες ύδρευσης και αποχέτευσης  υψηλής ποιότητας  αλλά και να αποκτήσει κεντρική και  αυτόνομη διαχείριση στην εκτέλεση των έργων υποδομής.

Φίλες και Φίλοι, η ψηφιακή εποχή  και τα επιτεύγματά της είναι στη διάθεσή μας και οφείλουμε να τα αξιοποιήσουμε  με καλές πρακτικές έτσι ώστε  να έχουμε μια καθημερινή ανοιχτή και διαδραστική επικοινωνία.

Μέσα από αυτό τον ιστότοπο  λοιπόν και  θέλοντας να  θεμελιώσουμε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και ισχυρής διαφάνειας. σας καλούμε να συμμετέχετε όλοι, προκειμένου, να εξυπηρετηθείτε πληρέστερα και ταχύτερα,  μέσα από τις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΔΕΥΑΔΔ, να  ενημερωθείτε  για  θέματα της Επιχείρησης και της Τοπικής Κοινωνίας γενικότερα αλλά και  να συμβάλλεται ως ενεργοί πολίτες στην  ορθολογική διαχείριση του πολύτιμου αυτού πόρου, για την  εξασφάλιση αποθεμάτων και την προστασία του περιβάλλοντος  προς όφελος της κοινωνίας και των μελλοντικών γενεών.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Δήμου Δέλτα

Σπύρος Σταματάκης