Μήνυμα Δημάρχου

Αγαπητές συνδημότισσες,  αγαπητοί συνδημότες

Η σύνδεση των πολιτών και όλης της τοπικής  κοινωνίας, με την διοίκηση του Δήμου Δέλτα και η διαρκής συμμετοχή τους στις αποφάσεις, που αφορούν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, είναι μια από τις αρχές που πρεσβεύει η διοίκηση μας και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος αυτού του τόπου.

Από την πρώτη ήμερα της ανάληψης των καθηκόντων μας, δεσμευτήκαμε απέναντι στους πολίτες για απόλυτη διαφάνεια, λογοδοσία με εντιμότητα και ειλικρίνεια  σε κάθε μας απόφαση. Άλλωστε πιστεύουμε ότι αυτές οι αρχές, αποτελούν τον ισχυρότερο θεμέλιο λίθο, οικοδόμησης μιας δημιουργικής και αποτελεσματικής προοπτικής για το δήμο μας και για όλη τη Δυτική πλευρά της πόλης. Επίσης είναι η κορωνίδα μιας αδιαπραγμάτευτης τακτικής, που έχει ως μοναδικό γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου Δέλτα.

Στόχος μας είναι, η ΔΕΥΑΔΔ να αλλάξει πρόσωπο, από μια ζημιογόνα και χρεοκοπημένη επιχείρηση, να μετατραπεί σε έναν βοηθητικό μοχλό ανάπτυξης του Δήμου μας, που με επάρκεια, χρηστή διαχείριση, αυτοδυναμία και λειτουργική αυτάρκεια,   θα παράγει ουσιαστικό έργο, αποκλειστικά και μόνο προς όφελος της κοινωνίας και των καταναλωτών.

Ήδη, γίνονται όλες οι ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση και πολύ σύντομα η επιχείρηση θα γυρίσει σελίδα, αφήνοντας πίσω της τις συνέπειες της κακοδιαχείρισης των προηγούμενων ετών, που αποτυπώνονται στο συσσωρευμένο  χρέος των 14 εκατ. ευρώ το οποίο προσπαθούμε να ρυθμίσουμε.

Η νέα διαδικτυακή σελίδα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Δέλτα, θα συμβάλλει προς αυτήν την κατεύθυνση, καθώς οι πολίτες και οι καταναλωτές, θα μπορούν αν ενημερώνονται με κάθε λεπτομέρεια για τις δράσεις της ΔΕΥΑΔΔ και να έχουν απευθείας επαφή με το νομικό πρόσωπο του Δήμου. Επίσης θα μπορούν να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο  δυνατό τρόπο  για θέματα που τους απασχολούν.

Εύχομαι το νέο αυτό εγχείρημα, της διαρκούς και online ενημέρωσης, να στεφθεί με επιτυχία και να προσφέρει διαρκή και άμεση ενημέρωση, που θα διασφαλίσει ορθές και σύγχρονες πρακτικές συνεννόησης, με όλους τους καταναλωτές, τους δημότες και τους επιχειρηματίες του Δήμου Δέλτα.

Καλή νέα αρχή

Ο Δήμαρχος Δέλτα

Ιωάννης Ιωαννίδης

Κάνοντας κλικ εδώ μεταφέρεστε από το περιβάλλον της ΔΕΥΑΔΔ στο περιβάλλον της YDATA.eu. Πάροχος της πλατφόρμας είναι η OTS ΑΕ (περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα ots.gr). Μέσα από την ιστοσελίδα της YDATA.eu έχετε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής του λογαριασμού σας.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
Η χρησιμοποίηση των παραπάνω δυνατοτήτων της YDATA.eu συνεπάγεται επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η ΔΕΥΑΔΔ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διαφύλαξη της νομιμότητας της επεξεργασίας και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων που διενεργούνται από αυτή και δεν ευθύνεται για την επεξεργασία που εκτελείται εφόσον μεταβείτε στο περιβάλλον της YDATA.eu.