Latest EventsNews

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ

Από την υπηρεσία ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. ανακοινώνεται ότι σήμερα Πέμπτη 18-04-2024, θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Χαλάστρας από τις 14:30 μ.μ. ως τις 16:30 μ.μ., λόγω εργασιών αποκατάστασης έκτακτης βλάβης που δημιουργήθηκε από την εκτέλεση των έργων κατασκευής του νέου δικτύου ύδρευσης από την κοινοπραξία. ΕΚ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

Από την υπηρεσία ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 18-04-2024, θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Καλοχωρίου από τις 08:30 π.μ. ως τις 12:30 μ.μ., λόγω εργασιών αποκατάστασης έκτακτης βλάβης του κεντρικού αγωγού στο δίκτυο ύδρευσης. ΕΚ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΣΙΝΔΟΥ

Από την υπηρεσία ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. ανακοινώνεται ότι σήμερα Τρίτη 16-04-2024, θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Σίνδου από τις 11:00 π.μ. ως τις 12:00 μ.μ., λόγω εργασιών αποκατάστασης έκτακτης βλάβης του κεντρικού αγωγού στο δίκτυο ύδρευσης. ΕΚ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΝΕΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ

Από την υπηρεσία ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. ανακοινώνεται ότι σήμερα Τρίτη 16-04-2024, θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Νέων Μαλγάρων από τις 11:00 π.μ. ως τις 12:00 μ.μ., λόγω εργασιών αποκατάστασης έκτακτης βλάβης του κεντρικού αγωγού στο δίκτυο ύδρευσης. ΕΚ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ

Από την υπηρεσία ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. ανακοινώνεται ότι σήμερα Τετάρτη 10-04-2024, θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Χαλάστρας από τις 10:00 π.μ. ως τις 13:00 μ.μ., λόγω εργασιών αποκατάστασης έκτακτης βλάβης του κεντρικού αγωγού στο δίκτυο ύδρευσης, που προκλήθηκε από κάτοικο. ΕΚ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΣΙΝΔΟΥ

Από την υπηρεσία ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. ανακοινώνεται ότι σήμερα Τετάρτη 10-04-2024, θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Σίνδου από τις 11:00 π.μ. ως τις 12:00 μ.μ., λόγω εργασιών αποκατάστασης βλάβης του κεντρικού αγωγού στο δίκτυο ύδρευσης. ΕΚ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ

Από την υπηρεσία ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. ανακοινώνεται ότι σήμερα Παρασκευή 05-04-2024, θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Χαλάστρας από τις 10:00 π.μ. ως τις 13:00 μ.μ., λόγω εργασιών αποκατάστασης έκτακτης βλάβης που δημιουργήθηκε από την εκτέλεση των έργων κατασκευής του νέου δικτύου ύδρευσης από την κοινοπραξία. ΕΚ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ.

Στο ΔΣ της Ένωσης ΔΕΥΑ ο Σπύρος Σταματάκης!

Μετά τις εκλογές της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. που διεξήχθησαν σήμερα στα Χανιά, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Δήμου Δέλτα κ. Σπύρος Σταματάκης εξελέγη και μάλιστα στις πρώτες θέσεις, στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης. Μια μεγάλη επιτυχία για την ΔΕΥΑ του Δήμου Δέλτα η εκλογή του προέδρου της στο Διοικητικό Συμβούλιο ειδικά αν αναλογιστεί...

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΣΙΝΔΟΥ

Από την υπηρεσία ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. ανακοινώνεται ότι σήμερα Παρασκευή 22-03-2024, θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Σίνδου από τις 10:30 π.μ. ως τις 12:30 μ.μ., λόγω εργασιών αποκατάστασης βλάβης του κεντρικού αγωγού στο δίκτυο ύδρευσης. ΕΚ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ

Από την υπηρεσία ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. ανακοινώνεται ότι σήμερα Πέμπτη 21-03-2024, θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Χαλάστρας από τις 11:00 π.μ. ως τις 13:00 μ.μ., λόγω εργασιών αποκατάστασης έκτακτης βλάβης που δημιουργήθηκε από την εκτέλεση των έργων κατασκευής του νέου δικτύου ύδρευσης από την κοινοπραξία. ΕΚ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ.