ΑνακοινώσειςΧαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Δέλτα κ. Σπύρος Σταματάκης στην εκδήλωση με θέμα «Το ψηφιακό Μέλλον των Επιχειρήσεων Ύδρευσης».

24/11/2021

Χαιρετισμό στην εκδήλωση του 13ου Forum της εταιρείας Open Technology System με θέμα «Το ψηφιακό Μέλλον των Επιχειρήσεων Ύδρευσης» απηύθυνε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Δέλτα κ. Σπύρος Σταματάκης.

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Δέλτα κ. Σπύρος Σταματάκης παρέστη στο 13ο Forum της εταιρεία OTS που πραγματοποιήθηκε στο Porto Palace Hotel με τη συμμετοχή πολλών εισηγητών και συνέδρων από Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Δέλτα αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρόσκληση χαιρέτησε τις εργασίες του Συνεδρίου με θέμα «Το ψηφιακό Μέλλον των Επιχειρήσεων Ύδρευσης» και τόνισε τη σημαντικότητα της εκδήλωσης η οποία πραγματεύεται τις μεγάλες προκλήσεις στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Νομικών τους Προσώπων .

«Διανύουμε ως χώρα και ως κοινωνία μια κρίσιμη περίοδο, πολυεπίπεδα μεταβατική. Μια περίοδο μεγάλων απαιτήσεων και ταυτόχρονα αυξημένων δυνατοτήτων. Οι Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης της χώρας, 40 χρόνια μετά τον ιδρυτικό νόμο που τις θέσπισε, καλούνται επιτέλους να επανασχεδιαστούν, να επαναπροσδιοριστούν, να αξιοποιήσουν τις αναπτυξιακές δυνατότητες που προσφέρει η εποχή και να λειτουργήσουν σαν ένα ισχυρό εργαλείο προς όφελος του πολίτη-καταναλωτή, αναπτύσσοντας ένα νέο επιχειρησιακό μοντέλο στη διαχείριση του νερού και των λημμάτων. Απαιτούνται λοιπόν συντονισμένες προσπάθειες και στρατηγικός σχεδιασμός για την ουσιαστική μας αναβάθμιση. Σε μια πορεία που θα πρέπει να είναι εξελικτική να έχει σημείο αναφοράς τον πελάτη, τον τελικό χρήστη, τον άνθρωπο. Μια ολιστική προσπάθεια, που απαιτεί ένα όραμα, ένα νέο αφήγημα, με την αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων σε ανθρωποκεντρική βάση.», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σταματάκης.

Κλείνοντας, ευχαρίστησε ιδιαίτερα την εταιρεία OTS και τους ανθρώπους της, που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν αρωγοί και πολύτιμοι συνεργάτες στην προσπάθεια της ΔΕΥΑ του Δήμου Δέλτα να πρωτοστατήσει στην μετάβαση αυτή, από την ΔΕΥΑ του χτες στη ΔΕΥΑ του Μέλλοντος και να παρέχει στους δημότες προηγμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, εκσυγχρονισμό και ανάπτυξη εν γένει.

 

 

Κάνοντας κλικ εδώ μεταφέρεστε από το περιβάλλον της ΔΕΥΑΔΔ στο περιβάλλον της YDATA.eu. Πάροχος της πλατφόρμας είναι η OTS ΑΕ (περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα ots.gr). Μέσα από την ιστοσελίδα της YDATA.eu έχετε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής του λογαριασμού σας.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
Η χρησιμοποίηση των παραπάνω δυνατοτήτων της YDATA.eu συνεπάγεται επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η ΔΕΥΑΔΔ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διαφύλαξη της νομιμότητας της επεξεργασίας και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων που διενεργούνται από αυτή και δεν ευθύνεται για την επεξεργασία που εκτελείται εφόσον μεταβείτε στο περιβάλλον της YDATA.eu.