ΑνακοινώσειςΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ COVID-19

06/11/2021

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ
      Δημοσιεύθηκε το βράδυ της Παρασκευής το ΦΕΚ (Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1 α/Γ.Π.οικ. 69136/2021 – ΦΕΚ 5138/Β/5-11-2021) με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας και αφορούν το διάστημα από το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 06:00.
Δηλαδή από τις 6 Νοεμβρίου το πρωί η πρόσβαση  σε δημόσιες υπηρεσίες (συνεπώς και στα γραφεία εξυπηρέτησης της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΤΑ στην έδρα της Επιχείρησης και αυτών στις Δημοτικές Ενότητες) οι πολίτες – καταναλωτές εισέρχονται ΜΟΝΟ κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο στο κατάστημα:
– πιστοποιητικού εμβολιασμού,  ή – πιστοποιητικού νόσησης,  ή – αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test)
     Σημειώνεται ότι οι έλεγχοι από τους αρμόδιους φορείς εντείνονται και θα γίνουν αυστηρότεροι, με επιβολή προστίμων τόσο στις Επιχειρήσεις όσο και στους εξυπηρετούντες πολίτες που δεν τηρούν τα συγκεκριμένα μέτρα!.
     Ειδικότερα αναφέρεται ότι:
Για την πρώτη παράβαση ενός καταστήματος προβλέπεται πρόστιμο 5.000 ευρώ. Λουκέτο από 7-60 ημέρες σε περίπτωση υποτροπής και 300 ευρώ για πελάτες που δεν έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Κάνοντας κλικ εδώ μεταφέρεστε από το περιβάλλον της ΔΕΥΑΔΔ στο περιβάλλον της YDATA.eu. Πάροχος της πλατφόρμας είναι η OTS ΑΕ (περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα ots.gr). Μέσα από την ιστοσελίδα της YDATA.eu έχετε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής του λογαριασμού σας.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
Η χρησιμοποίηση των παραπάνω δυνατοτήτων της YDATA.eu συνεπάγεται επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η ΔΕΥΑΔΔ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διαφύλαξη της νομιμότητας της επεξεργασίας και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων που διενεργούνται από αυτή και δεν ευθύνεται για την επεξεργασία που εκτελείται εφόσον μεταβείτε στο περιβάλλον της YDATA.eu.