ΑνακοινώσειςΗ ΔΕΥΑ Δήμου Δέλτα στον 10ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

17/10/2022
Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε, φέτος για πρώτη φορά, η ΔΕΥΑ του Δήμου Δέλτα στον 10ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης. Σε μια διοργάνωση με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα η ομάδα της ΔΕΥΑΔΔ, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρός της Σπύρος Σταματάκης, μέλη του ΔΣ, προσωπικό και φίλοι της Επιχείρησης, έδωσε το παρόν της προκειμένου να προωθήσει το δικό της μήνυμα.
Με το σύνθημα «ΣΩΣΕ ΤΟ ΝΕΡΟ» η ΔΕΥΑΔΔ συμμετείχε δυναμικά στο μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτυ της πόλης υποστηρίζοντας το θεσμό και προωθώντας την κοινωνική και περιβαλλοντική ευαισθησία της Επιχείρησης.
Η δράση της ΔΕΥΑΔΔ ήταν αφιερωμένη στην υπάλληλο της επιχείρησης Λένα Τούσιου που πρόσφατα βγήκε νικήτρια από μια περιπέτεια υγείας, με τις θερμότερες ευχές όλων για γρήγορη επάνοδο.
Το ραντεβού ανανεώνεται για την επόμενη διοργάνωση και σας θέλουμε όλους μαζί μας!!!

Κάνοντας κλικ εδώ μεταφέρεστε από το περιβάλλον της ΔΕΥΑΔΔ στο περιβάλλον της YDATA.eu. Πάροχος της πλατφόρμας είναι η OTS ΑΕ (περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα ots.gr). Μέσα από την ιστοσελίδα της YDATA.eu έχετε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής του λογαριασμού σας.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
Η χρησιμοποίηση των παραπάνω δυνατοτήτων της YDATA.eu συνεπάγεται επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η ΔΕΥΑΔΔ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διαφύλαξη της νομιμότητας της επεξεργασίας και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων που διενεργούνται από αυτή και δεν ευθύνεται για την επεξεργασία που εκτελείται εφόσον μεταβείτε στο περιβάλλον της YDATA.eu.