ΑνακοινώσειςΗ ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

18/10/2022

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της #ΕΔΕΥΑ στο  Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου μετά από πρόσκληση της Ένωσης και με την οργανωτική φροντίδα της ΔΕΥΑ Δήμου Δέλτα.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔΔ Σπύρος Σταματάκης ενώ τα χαρακτηριστικά, το έργο και τις δραστηριότητες της ΔΕΥΑΔΔ παρουσίασε ο Οικονομικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΔΔ Αθανάσιος Παπαοικονόμου.

Στην συνεδρίαση της Επιτροπής δόθηκε έμφαση στο ενεργειακό κόστος των #ΔΕΥΑ το οποίο τον τελευταίο χρόνο και λόγω των μεγάλων αυξήσεων στην τιμή του ρεύματος δεν είναι διαχειρίσιμο και απειλεί τη βιωσιμότητα των #ΔΕΥΑ.

Η Γενική Δ/ντρια της #ΕΔΕΥΑ Όλγα Κοτσελίδου αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες και τις ενέργειες της #ΕΔΕΥΑ στα συναρμόδια Υπουργεία για την οικονομική ενίσχυση των #ΔΕΥΑ ώστε να αντιμετωπίσουν το υπέρογκο ενεργειακό τους κόστος, αλλά και την προώθηση της “πράσινης” μετάβασης των #ΔΕΥΑ για την οποία, ωστόσο, απαιτείται χρόνος, “χώρος” στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας και οι ανάλογες χρηματοδοτήσεις.

Ο Λευτέρης Σφυρής, υπεύθυνος του Πληροφοριακού Συστήματος της #ΕΔΕΥΑ ενημέρωσε αναλυτικά τα μέλη της Επιτροπής για τις ενέργειες της #ΕΔΕΥΑ προς το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των #ΔΕΥΑ. Επίσης, συζητήθηκαν οι προοπτικές χρηματοδότησης των #ΔΕΥΑ από τα τρέχοντα χρηματοδοτικά εργαλεία της νέας Προγραμματικής Περιόδου (2021-2027), και άλλα θέματα που συνδέονται με την λειτουργία των ΔΕΥΑ.

#ΕΔΕΥΑ #ΔΕΥΑ #ΔΕΥΑΔΔ #Οικονομική_Επιτροπή_ΕΔΕΥΑ #Νερό

 

Κάνοντας κλικ εδώ μεταφέρεστε από το περιβάλλον της ΔΕΥΑΔΔ στο περιβάλλον της YDATA.eu. Πάροχος της πλατφόρμας είναι η OTS ΑΕ (περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα ots.gr). Μέσα από την ιστοσελίδα της YDATA.eu έχετε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής του λογαριασμού σας.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
Η χρησιμοποίηση των παραπάνω δυνατοτήτων της YDATA.eu συνεπάγεται επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η ΔΕΥΑΔΔ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διαφύλαξη της νομιμότητας της επεξεργασίας και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων που διενεργούνται από αυτή και δεν ευθύνεται για την επεξεργασία που εκτελείται εφόσον μεταβείτε στο περιβάλλον της YDATA.eu.