ΑνακοινώσειςΞενάγηση σπουδαστών στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Κυμίνων – Μαλγάρων

17/03/2023

Την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Κυμίνων – Μαλγάρων είχαν σπουδαστές του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023.

Τους σπουδαστές ξενάγησαν οι κυρίες Ολυμπία Τασκάρη και Δέσποινα Γεωργιάδου, Πολιτικοί Μηχανικοί στην Τεχνική Υπηρεσία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Δέλτα.

«Μας χαροποιεί ιδιαιτέρως η σημερινή επίσκεψη των σπουδαστών στις εγκαταστάσεις μας. Η πόρτα μας είναι πάντοτε ανοικτή σε όσες και όσους ενδιαφέρονται να δουν από κοντά μία πρότυπη μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων, όπως αυτή των Κυμίνων – Μαλγάρων, η οποία είναι πλήρως λειτουργική και σε άριστη κατάσταση. Η συγκεκριμένη εγκατάσταση αποτελεί ένα έργο υποδομής βαρύνουσας σημασίας για την περιοχή, το οποίο μετά την αρχική πιλοτική λειτουργία του, παραδόθηκε και βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία από τα τέλη του 2021, προς όφελος της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Δέλτα, κ. Σπύρος Σταματάκης.

«Οι σπουδαστές του τμήματος περιβάλλοντος του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής είχαν την ευκαιρία να μάθουν για την ορθή λειτουργία της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Κυμίνων – Μαλγάρων από τους μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Δέλτα και τον τεχνικό της εγκατάστασης. Οι σπουδαστές βρήκαν την ξενάγηση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μία πρότυπη μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων», σημείωσε από την πλευρά του ο Δρ. Γεώργιος Φυτιάνος, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Περιβαλλοντικής Μηχανικής στο Perrotis College.