ΑνακοινώσειςΗ Δ.Ε.Υ.Α.Δ. Δέλτα για την Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό

22/03/2023

Νερό, αυτός ο πολύτιμος και μοναδικός πόρος.

Νερό, το βασικό συστατικό για την ζωή μας.

Τη ζωτική σημασία του νερού για τον άνθρωπο και την ισορροπία στη φύση μάς υπενθυμίζει η Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Μαρτίου. Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα αναφέρεται στην επιτάχυνση των αλλαγών για την επίλυση της κρίσης στην ύδρευση και την υγιεινή.

Το νερό αποτελεί τον πολυτιμότερο πόρο στον πλανήτη μας, μία πηγή ζωής απαραίτητη για την επιβίωση του ανθρώπου και τη διαφύλαξη του οικοσυστήματος. Ως εκ τούτου, είναι ιδιαιτέρως σημαντική η χρηστή διαχείρισή του τόσο από τους πολίτες, όσο και από όλους τους αρμόδιους φορείς.

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νερού, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. Δέλτα, κ. Σπύρος Σταματάκης, προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Σεβόμαστε το νερό και το αντιμετωπίζουμε ως έναν ιδιαιτέρως πολύτιμο πόρο. Γι’ αυτό και από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. Δέλτα, ο στόχος μας ήταν να περιορίσουμε τις διαρροές και να μην επιτρέψουμε να χάνεται αυτό το πολύτιμο αγαθό για τους συνδημότες μας.

Τα τελευταία χρόνια, καταφέραμε να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό και πλέον πλησιάζουμε και στην ολοκλήρωση του έργου της μεταφοράς νερού, ώστε οι κοινότητες Κυμίνων και Ν. Μαλγάρων να αποκτήσουν, επιτέλους, πρόσβαση σε πόσιμο νερό. Πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο, καθώς ο αγωγός που θα μεταφέρει το νερό στον Αξιό, θα φέρει μαζί του την αξιοπρέπεια σε μια παραγκωνισμένη κοινωνία, για την οποία Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. έχει ένα πολύ σημαντικό σχεδιασμό σε έργα υποδομής».

 

 

 

Κάνοντας κλικ εδώ μεταφέρεστε από το περιβάλλον της ΔΕΥΑΔΔ στο περιβάλλον της YDATA.eu. Πάροχος της πλατφόρμας είναι η OTS ΑΕ (περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα ots.gr). Μέσα από την ιστοσελίδα της YDATA.eu έχετε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής του λογαριασμού σας.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Δ.Δ. δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
Η χρησιμοποίηση των παραπάνω δυνατοτήτων της YDATA.eu συνεπάγεται επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η ΔΕΥΑΔΔ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διαφύλαξη της νομιμότητας της επεξεργασίας και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων που διενεργούνται από αυτή και δεν ευθύνεται για την επεξεργασία που εκτελείται εφόσον μεταβείτε στο περιβάλλον της YDATA.eu.